Paprika pálivá mletá 50g

Paprika pálivá mletá 50g.
Jemně drcený prášek ze sušených plodů španělské papriky. Paprika je národní koření Maďarů a Španělů. Jsou to rozemleté sušené plody rostliny Capsicum annuum. Vhodné je jako základ použít papriku sladkou a přikořenit paprikou pálivou.
skladem 1 ks
Kuchyně pečení, koření » Paprika pálivá mletá 50g
Jednodruhové koření: paprika pálivá.
Země původu: Španělsko.
Hodí se jak pro studenou tak teplou kuchyni.
Hmotnost balení: 50 g.
Skladujte v suchu a při pokojové teplotě.
Balení: Natur sáček dvouvrstvý s oválným dnem pro lepší stabilitu, opatřený uzávěrem ZIP s možností opakovaného otevírání.
Minimální trvanlivost: viz. spodní strana obalu.
přejít na Domácí potřeby pečení, koření
Paprika pálivá mletá 50g
...také Vás může u Paprika pálivá mletá 50g zajímat:
Paprika sladká 140 ASTA 90g

Jednodruhové koření - sladká paprika. Má vysokou barvivost a při přidání do oleje vytvoří krásně červenou směs. Snese i zahřání na tuku. Země původu: Španělsko. Barvivost: asta 140. Hmotnost: 90g. Balení: plastový kyblíček., Český výrobek - Kulinář Petr Stupka.
Paprika uzená 50g

Jemně drcený prášek z nad kouřem sušených plodů španělské papriky. Výborně se hodí ke kuřecímu masu a na ryby, Španělé jí přidávají do paelly. Ve studené kuchyni se hodí především k sýrům. Hmotnost: 50 g.
Mletá masa 60g

Universální směs pro všechny druhy masa. K ochucení hamburgerů, karbanátků, sekaných řízku a nádivek. Vhodná také na pečené a grilované pokrmy. Hmotnost: 60 g. Balení: plastový kyblíček., Český výrobek - Kulinář Petr Stupka.
Skořice mletá 30g

Aromatické koření z kůry tropického stromu Skořicovníku. Nejčastěji se u nás používá při přípravě sladkých pokrmů a při zavařování ovoce. V asijské kuchyni se též používá do masitých pokrmů. Balení: natur sáček dvouvrstvý s oválným dnem. Hmotnost: 30g., Český výrobek - Kulinář Petr Stupka.